Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

ZES en electrip sluiten zich aan bij het wereldwijde interlaad roamingnetwerk van Hubject

ZES, als een van de toonaangevende laadpaaloperators (CPO) in Turkije; en electrip als de nieuwste CPO op de Europese markt; hebben een zakelijk partnerschap aangekondigd met Hubject, 's werelds grootste aanbieder van laadnetwerken voor elektrische voertuigen. De EV roaming samenwerkingsovereenkomst, die werd ondertekend op 21 maart, donderdag door İ. Sinan Ak, CEO van Electrip Global Ltd, en Christian Hahn, CEO van Hubject maakt het mogelijk dat ongeveer 4000 ZES-stations in Turkije en Electrip-stations in Italië, Frankrijk, Bulgarije, Griekenland, Kroatië, Montenegro en Polen compatibel zijn met honderden aanbieders van e-mobiliteitsdiensten in heel Europa, waardoor EV-bestuurders een naadloze oplaadervaring krijgen. 

İ. Sinan Ak, CEO van Electrip Global Ltd., gaf commentaar op het partnerschap: "We lanceerden ZES in 2018 om eigenaars van elektrische voertuigen in Turkije te ondersteunen met onze intra- en intercity oplaadstations, en introduceerden onlangs "electrip" in Europa om de elektrische voertuigrevolutie te versnellen. Als ultramoderne merken zijn we blij dat we dit waardevolle partnerschap met Hubject kunnen ondertekenen. Deze samenwerking zal ons helpen om elektrische voertuigen toegankelijker en bruikbaarder te maken in heel Turkije en de Europese landen. Dit is een essentieel onderdeel van ons algemene plan om de CO2-uitstoot te verminderen en onze planeet te beschermen met onze bijdrage aan de uitbreiding van het ecosysteem van e-mobiliteit."

Hubject CEO Christian Hahn voegde hieraan toe: "We zijn blij om ZES en electrip te verwelkomen in het inter-charge CPO netwerk. Dit partnerschap zal hen helpen om hun infrastructuur te versterken in de landen waar ze actief zijn. Het betekent dat duizenden EV-bestuurders de laadstations van ZES en electrip en andere stations die deel uitmaken van het e-roaming netwerk van Hubject gemakkelijk zullen kunnen vinden en gebruiken, wat op zijn beurt een grote stap in de goede richting is om bestuurders aan te moedigen om over te schakelen op elektriciteit."