Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

Thales en L&T Technology Services breiden samenwerking uit om klanten aan innovatieve businessmodellen te helpen

Thales, wereldwijd leider in technologie en cybersecurity, heeft een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend met L&T Technology Services Limited, aanbieder van engineering- en R&D-diensten. Dankzij deze samenwerking krijgt de klantenkring van LTTS toegang tot Thales Sentinel, het software monitization-platform van Thales. Deze klanten zijn met name actief in de marktsegmenten high tech, duurzaamheid en mobiliteit.

LTTS beschikt over meer dan twintig jaar ervaring met de inzet van intelligente digitale oplossingen. Het bedrijf is leider in de optimalisatie van bedrijfsprocessen en baanbrekende platforms voor AI, mobiliteit, duurzaamheid en high tech. De innovatieve AI-oplossingen van LTTS voor geavanceerde mobiliteit en slimme netwerken spelen een sleutelrol bij de ontwikkeling van robuuste digitale infrastructuren en verbeteren de veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid. Met het Thales Sentinel-platform voor software licensing and entitlement management kan LTTS zijn klanten de mogelijkheid bieden om de omzet en winst uit zijn softwareoplossingen te vergroten door recurring businessmodellen te hanteren. Voorbeelden zijn agile subscriptions en flexibele, op gebruik gebaseerde modellen.

Damien Bullot, vice president Software Monetization Solutions bij Thales: “Deze samenwerking borduurt voort op de jarenlange relatie met LTTS en stelt klanten in staat om de werkelijke waarde van hun softwareproducten te ontsluiten. Dit is mogelijk dankzij flexibele prijs- en subscriptionmodellen, verbeterde compliance en automatisering van de uitlevering en activering van de software. We zien ernaar uit om nader samen te werken om ervoor te zorgen dat de brancheleidende artificial intelligence-oplossingen van LTTS optimaal zijn beveiligd en worden benut op een manier die een maximale ROI waarborgt.”

LTTS zal in het kader van de nieuwe samenwerkingsovereenkomst optreden als reseller van Thales Sentinel. Het zal dit platform zowel aanbieden aan zijn wereldwijde klantenkring als aan LTTS gelieerde bedrijven die actief zijn in sectoren als transport, gezondheidszorg, high tech, telecommunicatie en financiële dienstverlening.

Alind Saxena, executive director en bestuursvoorzitter Mobility & Tech bij L&T Technology Services: “Onze samenwerking met Thales geeft blijk van onze toewijding aan innovatie en het leveren van superieure oplossingen voor mobiliteit, duurzaamheid en high tech via het Thales Sentinel-platform. Onze bekwaamheid in de ontwikkeling van geavanceerde digitale oplossingen en diepgaande kennis van AI staan aan de basis van een robuuste digitale infrastructuur. We voorzien dat we een samenhangende digitale draad door de hele waardeketen kunnen bieden en onze klanten kunnen helpen om sneller nieuwe markten te betreden, de cyclustijden te verkorten, de kosten van productontwikkeling te reduceren en vooruitgang te boeken met hun duurzaamheidstraject. Dat is mogelijk door hen verbeterde mogelijkheden te bieden om munt uit onze software te slaan."

Geplaatst in Nieuws
23 aug. 2024