Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

Pieter Sleeboom aangesteld als nieuwe CEO van Energiemissie

Energiemissie, een toonaangevend SaaS-bedrijf gespecialiseerd in professioneel energiebeheer, kondigt met trots aan dat Pieter Sleeboom per 1 september is benoemd tot CEO.

Met deze stap zet Energiemissie een nieuwe groeifase in. Na een periode van sterke groei en de fusie vorig jaar met Trenton, zocht het managementteam versterking om de verdere groei en professionalisering te ondersteunen.

Ervaren leider in technologie

Pieter brengt meer dan 15 jaar aan ervaring met zich mee als executive van innovatieve B2B SaaS bedrijven en scale-ups. Voorheen was hij COO bij het Rotterdamse Shypple, een digitale freight forwarder, waar hij zich richtte op het inzichtelijk en efficiënter maken van de supply chain voor grote bedrijven en het groeien van de organisatie. Pieter is ook bestuurslid bij AdfluenceHub, een succesvol B2B platform voor influencer marketing, waar hij betrokken is bij de strategische groei.

"Ik ben enthousiast om aan de slag te gaan bij Energiemissie in deze spannende tijden binnen energiebeheer” zegt Pieter. “Duurzaamheid en energiebeheer worden steeds belangrijker voor overheden en bedrijven. Met onze oplossingen kunnen wij een grote rol spelen in het optimaliseren van het energieverbruik en het versimpelen van de steeds complexer wordende administratie. De oprichters David, René, Rob en Ron hebben een solide basis gelegd waar ze heel trots op mogen zijn. Ik kijk er naar uit om samen met ons team te werken aan meer innovatie en het leveren van nog meer waarde voor onze klanten”.

Innovatie in energiebeheer

Energiemissie heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als koploper binnen de zakelijke en overheidsmarkt voor energiebeheer met een cloud-based platform voor energiebeheer, digitale factuurcontrole en energiemonitoring waarmee het bedrijf meer dan 5.600 organisaties ondersteunt. De oplossingen van Energiemissie helpen organisaties met professioneel energiebeheer, het reduceren van energieverbruik en het bereiken van substantiële kostenbesparingen.

Ron van der Sluis, medeoprichter van Energiemissie, leidde de software aanbieder met zijn medeoprichters succesvol door een periode van aanzienlijke groei en een stevige marktpositie. "We hebben met elkaar de afgelopen jaren hard gewerkt om Energiemissie en Trenton op de kaart te zetten. Met Pieter zijn bewezen ervaring en kennis van technologie en het groeien van SaaS bedrijven hebben wij alle vertrouwen in een succesvolle toekomst van het bedrijf. Zijn visie sluit goed aan bij onze missie om organisaties te ontzorgen met een professioneel SaaS-product en diensten voor effectief, duurzaam en succesvol energiebeheer”.

Duurzaamheid en groei

In zijn nieuwe rol zal Pieter focussen op het uitbreiden van Energiemissie’s positie in de zakelijke en overheidsmarkt en het ontwikkelen van nieuwe oplossingen om de groeiende uitdagingen op het gebied van energiebeheer aan te pakken.

“Met snel veranderende klantbehoeftes, moeten onze oplossingen zich ook continue door ontwikkelen” aldus Pieter. “We kunnen bouwen op een sterk fundament. Ons doel is niet alleen om te groeien als bedrijf maar ook om meer impact te kunnen maken op het gebied van efficiënt omgaan met energie”.

Over Energiemissie

Energiemissie biedt slimme oplossingen voor energiebeheer en digitale factuurcontrole met eigen ontwikkelde energiemonitoringsoftware. Dagelijks ondersteunt het bedrijf vele organisaties bij professioneel energiebeheer en het maken van duurzamere en efficiëntere energiekeuzes. Energiemissie heeft een sterke positie in de zakelijke en overheidsmarkt en gaat de komende jaren slim uitbreiden in andere markten.

Voor meer informatie bezoek www.energiemissie.nl of volg ons op Linkedin.

Geplaatst in Nieuws
26 sep. 2024