Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

Milieu Service Groep neemt R2recycling en Afval Management Groep over

Het toonaangevende afvalplatform Milieu Service Groep, het moederbedrijf van onder andere Milieu Service Nederland, heeft per 1 juli 2024 alle labels en activiteiten van online containerplatform R2recycling en Afval Management Groep overgenomen. De overname sluit aan bij de ambitie van Milieu Service Groep om het grootste afvalplatform van Europa te worden, net zoals de eerdere overname per 1 maart 2024 van MDK Containers uit Den Dolder. Zo werkt Milieu Service Groep toe naar zijn missie: restafval minimaliseren, bronscheiding stimuleren en een circulaire economie bereikbaar maken, zodat al het afval weer wordt gebruikt als grondstof voor nieuwe producten. 

Grootste online containerplatform van Nederland 

R2recycling, opgericht in 2008, heeft zich ontwikkeld tot marktleider in de online verhuur van containers en blinkt uit in het automatiseren van verkoopprocessen via websites en telefonie. Onder de diverse merken van R2recycling vallen bekende namen zoals regiocontainer.nl, afvalcontainershop.nl, containerhuren.nl, bedrijfsafvalspecialist.nl en regio-rolcontainer.nl. Deze labels worden voortgezet door MSG Online. 

Meer efficiëntie en service Milieu 

Service Groep hecht grote waarde aan het leveren van goede service. Door de slim geautomatiseerde werkwijze van R2recycling te blijven hanteren én te implementeren in de eigen processen, zal Milieu Service Groep zijn efficiëntie verder verhogen. 

Godert van Dedem, CEO van Milieu Service Groep, zegt over de overname: “Wij groeien als bedrijf jaarlijks meer dan 20%, al meer dan 20 jaar. Door deze en volgende overnames verwachten wij dit de komende jaren door te zetten, en daar profiteert ook onze klant van. De werking van ons platform zorgt er namelijk voor dat we het serviceniveau hoog kunnen houden.”