Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

Lynk & Co onthult de 02, de eerste EV van het merk voor de Europese markt

Lynk & Co, pionier op het gebied van mobiliteit, heeft vandaag zijn eerste EV voor de Europese markt onthuld: de Lynk & Co 02. Dit is de eerste wereldwijde lancering van een nieuw Lynk & Co-model. Eerder kwam al de Lynk & Co 01 op de Nederlandse markt.

De volledig elektrische Lynk & Co 02 is onthuld tijdens het indrukwekkende 'Electric Banquet'-evenement in Spazio Antologico in Milaan, Italië. Vergezeld door het senior leadership team van Lynk & Co, kregen genodigden uit de mediawereld uit zowel China als Europa de unieke kans om de nieuwe Lynk & Co 02 van dichtbij te ervaren.

Het evenement bood een kijkje in de processen die essentieel zijn geweest voor het nieuwe ontwerp en de engineering van de Lynk & Co 02, waarbij de nadruk lag op de geavanceerde technologie, het uitgesproken design en de indrukwekkende duurzaamheidsprestaties van het model.

Lynk & Co's langverwachte onthulling van de auto zorgde voor een onvergetelijke ervaring, met presentaties van Nicolas López Appelgren, CEO van Lynk & Co International; Stefan Rosén, President van Lynk & Co Design; Eileen Hwang, Interior Designer en Lighting Experience Expert; David Green, VP of Strategy, Product & Offers; en Marija Bozic, VP of Vehicle Operations. Na de inspirerende lezingen werden de gasten getrakteerd op een 'Electric Banquet' - een bruisend diner, speciaal samengesteld door de gerenommeerde chef-kok Jimmy Garcia. Daarna werden de gasten uitgenodigd voor exclusieve breakout-sessies met de sprekers en kregen ze de kans een proefrit te maken in een van de exclusieve pre-productiemodellen, waarmee zij een inkijkje kregen in de toekomst van Lynk & Co.

Geplaatst in Nieuws
11 okt. 2024