Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

KIVI en Navingo gaan langdurig partnerschap aan

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) en Navingo BV hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor onbepaalde tijd. Dit partnerschap, dat gericht is op het versterken van kennisuitwisseling en gezamenlijke initiatieven in de maritieme en offshore energiesector, is een mijlpaal voor beide organisaties. De samenwerking sluit aan bij de gedeelde doelstellingen van KIVI en Navingo om innovatie, duurzaamheid en carrièreontwikkeling in de sector te bevorderen.

Het partnerschap tussen KIVI, de ingenieursvereniging van Nederland, en Navingo, een toonaangevende mediagroep voor de maritieme en offshore energiesector, is voor onbepaalde tijd aangegaan. Beide partijen benadrukken dat dit langdurige partnerschap essentieel is om wederzijdse doelen te realiseren en om blijvend bij te dragen aan de ontwikkelingen in de sector.

Op het gebied van marketing en communicatie ondersteunen KIVI en Navingo elkaar bij het vergroten van de bekendheid van hun activiteiten. KIVI-leden profiteren van een korting van 25% op tickets voor OEEC, en er worden gezamenlijke promotiecampagnes gevoerd. Daarnaast zal KIVI helpen bij het organiseren van relevante sprekers en het promoten van de producten en diensten van Navingo binnen haar netwerk van ingenieurs, young professionals en studenten.

“Deze samenwerking biedt ons een geweldige kans om de impact van technologie op de samenleving beter zichtbaar te maken en om ingenieurs nog meer te verbinden met belangrijke ontwikkelingen in de maritieme en offshore sector,” aldus Pascal van der Molen, Directeur a.i. van KIVI.

“Door deze overeenkomst versterken we niet alleen ons netwerk, maar kunnen we ook bijdragen aan de zichtbaarheid en ter promotie van innovatie in de sector. Dit is een belangrijke stap voor de verdere ontwikkeling van de Offshore Energy Exhibition & Conference en onze contentplatformen,” zegt Ernst Visser, Managing Director van Navingo.

Geplaatst in Nieuws
18 okt. 2024