Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

Donker Groep verstevigt haar landelijke positie door overname Zuid-Limburgs hoveniersbedrijf Queisen

Per 1 juli 2024 neemt Donker Groep de activiteiten over van Tuintechnisch hoveniersbedrijf Queisen BV in het Limburgse Meerssen. Tuintechnisch hoveniersbedrijf Queisen BV, in 1988 opgericht door Frans Queisen, heeft zich in de afgelopen decennia in de markt onderscheiden door het vakkundig adviseren, aanleggen en onderhouden van particuliere tuinen, bedrijventerreinen, daktuinen, sportvelden en boomverzorging.

Het bedrijf is gevestigd in Raar-Meerssen, vlakbij Maastricht. Bij het bedrijf werken 13 vakbekwame medewerkers. Door de jaren heen groeide vanuit Meerssen het netwerk aan opdrachtgevers: van gemeenten tot sportparken, bedrijven en particulieren.

Donker Groep ontwerpt, realiseert en beheert, vanuit gedrevenheid en vakmanschap, groene en gezonde binnen- en buitenruimtes. Donker Groep gelooft in de kracht van groen. Een groene omgeving creëert ruimte, geeft energie en draagt bij aan een gezond en positief leven.

Vanuit een gezamenlijke groene gedachte is de overname, inclusief alle medewerkers, van Tuintechnisch hoveniersbedrijf Queisen BV een prachtige match. Beide bedrijven werken namelijk vanuit dezelfde passie en drijfveren in het groen.

Tuintechnisch hoveniersbedrijf Queisen BV is een toonaangevende “groenmaker” in het zuiden van Limburg. De overname, inclusief de expertise van Frans Queisen, zorgt vanaf 1 juli 2024 voor een sterke positie van Donker Groep in Zuid-Limburg. “Het was al langer onze wens om een vestiging in Zuid-Limburg te openen. Met deze overname gaat deze wens sneller in vervulling. De integratie van Tuintechnisch hoveniersbedrijf Queisen BV bij Donker Groep geeft beide organisaties de mogelijkheid om te komen tot een verdere professionalisering en verbreding van hun dienstenpakket, en zo voor Zuid-Limburg nog meer van toegevoegde waarde te zijn. Met de kennis en ervaring, mede in onderhoud van sportvelden en daktuinen is het team in Meerssen een waardevolle aanwinst voor onze organisatie” aldus Klaas Kiekebos, directeur markt en realisatie bij Donker Groep.

Tuintechnisch hoveniersbedrijf Queisen BV gaat vanaf 1 juli 2024 opereren onder de naam: „Queisen-Donker Groen Meerssen”. Frans Queisen blijft bij de nieuwe organisatie betrokken in de begeleiding van zowel de overdracht van medewerkers als klanten. Frans Queisen: „Wij kijken enorm uit naar de integratie van ons bedrijf in bij Donker Groep. Er is sprake van een mooie match in ons beider DNA. Zo zijn we bevlogen, oprecht en vakbekwaam. Verder bieden wij onze medewerkers een mooi toekomstperspectief met de mogelijkheid tot Medewerkersparticipatie bij Donker Groep. We kunnen onze (potentiële) klanten in Limburg en aanpalende grensregio vanaf nu een nog completer pakket aanbieden. We koppelen een sterk lokaal merk aan die van de grote landelijke bekendheid van Donker Groep.”

Geplaatst in Nieuws
25 jun. 2024