Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

DKV Mobility bundelt krachten met ABB E-mobility voor snelladers op bedrijfsterreinen

DKV Mobility, Europees B2B-platform voor betaaloplossingen onderweg, werkt samen met ABB E-mobility, leverancier van laadoplossingen voor elektrische voertuigen om bedrijven te voorzien van een DC-laadinfrastructuur op locatie. De DC-laadinfrastructuur versnelt het oplaadproces door elektriciteit direct om te zetten in de vorm die een auto nodig heeft om op te laden.

Klanten krijgen door de samenwerking een uitgebreid servicepakket, zoals advies bij de keuze, installatie van hardware, individuele diensten en afrekenmogelijkheden. Hierdoor kunnen klanten gemakkelijk op eigen terrein snelladers met een vermogen tot 600 kW implementeren. De oplossing wordt afgestemd op de gebruiksomgeving, of het nu gaat om enkele elektrische auto’s of een volledig wagenpark, en is beschikbaar voor Duitsland en Oostenrijk.

“Voor ons is de samenwerking met ABB E-mobility een belangrijke mijlpaal in de uitbreiding van ons huidige aanbod met DC-snellaadoplossingen op bedrijfsterreinen. Hierdoor kunnen we nu een uitgebreidere service bieden dat perfect aansluit op de behoeften van commercieel elektrisch transport”, aldus Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility. 

“We zijn blij dat we DKV Mobility en zijn klanten ondersteuning kunnen bieden bij de elektrificatie van hun wagenparken op weg naar duurzame mobiliteit. ABB E-mobility biedt de klant een gebruiksvriendelijke, naadloze en betrouwbare DC-laadinfrastructuur. Naast een uitgebreide portefeuille van passende hardware- en softwareoplossingen voor de specifieke behoeften van fleetowners, bieden we de klant ook all-in ondersteuning vanaf planning, ontwerp en installatie tot en met individuele serviceconcepten”, zegt Andre Strömich, directeur Channel Management bij ABB E-mobility. 

Geplaatst in Nieuws
27 mrt. 2024