Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

CCL Energy Group en Trina Solar kondigen raamovereenkomst van 1,2 GW aan

CCL Energy Group, een Europese groothandel in hernieuwbare energietechnologie, en Trina Solar, een wereldleider op het gebied van slimme fotovoltaïsche (PV) en energieopslagoplossingen, hebben een nieuwe raamovereenkomst aangekondigd die de weg vrijmaakt voor meer dan 1,2 GW aan zonne-energie PV-modules die worden geleverd aan CCL-klanten in heel Europa.

De overeenkomst, die vandaag werd aangekondigd op Solar Solutions in Amsterdam, is bedoeld om nieuwe groeimogelijkheden te creëren voor installateurs van zonne-PV in heel Europa en versterkt een langdurige relatie tussen de twee bedrijven. De looptijd en omvang van de overeenkomst onderstrepen de aanhoudende groei die beide organisaties in de Europese residentiële en commerciële en industriële (C&I) sectoren verwachten.

Het zal CCL-klanten onmiddellijk in staat stellen om als een van de eersten de onlangs gelanceerde n-type Vertex S+ 505W-module van Trina Solar in ontvangst te nemen. De 505W-module maakt deel uit van de geheel nieuwe Vertex S+-serie en is ontworpen om de winstgevendheid van C&I-dakinstallaties te vergroten door een hoger vermogen, ultralage degradatiesnelheden en lagere BoS-kosten te leveren in vergelijking met p-type modules. Voor nog meer gemoedsrust worden alle modules in het Vertex S+-assortiment ondersteund door een toonaangevende prestatiegarantie van 30 jaar.

Paul Brooks, Managing Director bij CCL Energy Group, zegt: “Onze raamovereenkomst met Trina Solar vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal voor CCL Energy en is een bewijs van onze toewijding om onze klanten toonaangevende producten te bieden waarmee ze beter kunnen voldoen aan de snel evoluerende behoeften van hun klanten, voor een grotere winstgevendheid. Het leveren van door BNEF Tier 1 erkende fabrikanten is van cruciaal belang voor het behoud van onze reputatie en het vergroten van onze voetafdruk op de Europese markt”, voegt hij eraan toe.

Euan Anson, teamleider Noord-Europa bij Trina Solar, zegt: “We zijn verheugd de raamovereenkomst met CCL Energy aan te kondigen, die het al lang bestaande en zeer succesvolle strategische partnerschap tussen onze twee bedrijven verder verstevigt.

“Dit soort overeenkomsten biedt beide partijen een beter zicht op de toekomstplanning, wat vooral relevant is in tijden van grote marktvraag. We kijken ernaar uit om het gevarieerde klantenbestand van CCL Energy nog gemakkelijker toegang te bieden tot het marktleidende productportfolio van Trina Solar in Europa.”

Geplaatst in Nieuws
21 mrt. 2024