Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

Zakelijke laadpaal aanvragen

Een laadpaal zakelijk aanschaffen voor uw bedrijf, kan interessant zijn door verschillende redenen. Bent u in overweging om een zakelijke laadpaal aan te schaffen? In dit artikel leest u meer informatie over het aanschaffen van een zakelijke laadpaal.

Voordelen van zakelijke laadpalen op bedrijventerreinen

Wanneer u voor uw bedrijf zakelijk een laadpaal wil aanvragen in Leiderdorp, kan dit veel voordelen met zich meebrengen! Als bedrijf krijgt u een groener imago en zorgt u voor een optimalisatie in de verduurzaming van uw onderneming. Het zorgt voor minder CO2- uitstoot en vermindert de algehele milieu-impact van het bedrijf. Daarnaast is het toegankelijker voor klanten en werknemers die in bezit zijn van een elektrisch voertuig (EV).

Mogelijkheden in belastingvoordeel en subsidies voor een zakelijke laadpaal

De EU is voorstander van elektrisch rijden en stimuleert dit ook door middel van subsidies en belastingvoordelen. Als ondernemer kunt u hier gebruik van maken. Er zijn verschillende regelingen waar u gebruik van kunt maken.

Denk hierbij aan versnelde afschrijvingen en subsidies die vanuit de overheid beschikbaar worden gesteld. Dit om de kosten voor het aanschaffen van een zakelijke laadpaal te minimaliseren. Als u een laadpaal aanschaft voor uw bedrijf is dit in veel gevallen aftrekbaar.

Mocht u als bedrijf gebruik willen maken van de belastingvoordelen van voor uw bedrijf, is het raadzaam om te onderzoeken voor welke specifieke regelingen u in aanmerking komt. Dit kan namelijk per regio verschillen.

De impact van zakelijke laadpalen

Zakelijke laadpalen hebben een positieve impact op de verduurzaming en beïnvloeden de financiële prestaties van een bedrijf. Daarbij kan het ook meer tevredenheid bij werknemers opwekken en kunt u de klantrelatie versterken of zelfs uitbreiden.

Andere laadpaal aanvragen

Naast het aanvragen van een zakelijke laadpaal, is er ook een mogelijkheid om een laadpaal bij u in de buurt te laten installeren. Er zijn verschillende dienstverleningen, zoals Dutch Charge, beschikbaar die u verder helpen bij het aanvragen van een laadpaal.

Geplaatst in Blogs
27 aug. 2024