Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

Sapphire Balconies & Sisk leveren een duurzame oplossing voor de NE02-ontwikkeling in Wembley

Bij Sapphire Balconies zijn we verheugd om aan de voorhoede van innovatie te staan, waarbij we voortdurend ons Next Generation-assortiment uitbreiden om innovatieve oplossingen voor architecturale projecten te bieden. De nieuwste toevoeging aan onze Next Generation-suite is de revolutionaire Clip-On™-verbinding, een baanbrekende ontwikkeling die grote indruk maakt bij de nieuwe North East Lands-ontwikkelingen in Wembley Park.

Meer mogelijkheden met The Next Generation

De Next Generation Balkon biedt nu meer verbindingsmethoden dan ooit tevoren, wat architecten en ontwerpers ongeëvenaarde flexibiliteit biedt. Van de klassieke Glide-On™ en Tie-Rod verbindingen tot de baanbrekende Clip-On™-verbinding, Sapphire Balconies stelt nieuwe normen voor de aansluiting op bouwprojecten.

De Clip-On™-Connectie

De Clip-On™-connectie, ontwikkeld in samenwerking met het toonaangevende bouwbedrijf Sisk, dient meerdere doeleinden: het optimaliseren van thermische efficiëntie, het verbeteren van de veiligheid door het minimaliseren van brandrisico's, en het direct aansluiten op een prefab gevel.

Volgens Sisk lag de focus op het optimaliseren van thermische efficiëntie en veiligheid door thermische onderbrekingen in de gevel te verminderen. Het lichte (350 kg) aluminium clip-on balkon systeem voor NE02/NE03 in Wembley Park is een bewijs van deze toewijding.

John Voyce van Sisk benadrukt het unieke karakter van het systeem en zegt: "Het draait allemaal om het optimaliseren van thermische efficiëntie—het proberen om thermische onderbrekingen in de gevel te verminderen—maar ook om veiligheid door ervoor te zorgen dat we het brandrisico minimaliseren."

Efficiëntie herdefinieerd

Een van de belangrijkste voordelen van de Clip-On™-verbinding is de bijdrage aan de efficiëntie van het bouwproces. De balkons, ontworpen in samenwerking met Techrete, zorgen voor een waterdichte oplossing zodat de binnen afwerking kan beginnen. Zoals Paul Mackell van Sisk uitlegt: "We hebben een systeem ontwikkeld waarbij we geen gaten in de gevel laten, en de balkons letterlijk vastklikken."

Deze innovatieve aanpak verhoogt niet alleen de veiligheid, maar stroomlijnt ook het bouwproces. De balkons zijn ontworpen om waterdicht te zijn, waardoor de noodzaak voor werkplatforms die over de rand van het gebouw hangen, wordt geëlimineerd. Mackell voegt daaraan toe: "Dat is iets heel unieks dat, voor zover ik weet, nog niet op een ander project is toegepast."

Bij Sapphire Balconies zijn we trots om deel uit te maken van baanbrekende projecten zoals de NE02-ontwikkeling in Wembley, waar innovatie en duurzaamheid samenkomen. De Next Generation Balkon met de Clip-On™-verbinding is niet zomaar een balkon; het is een statement—een statement van vooruitgang, efficiëntie, en veiligheid in moderne bouwkunde.

Om meer te weten te komen over duurzaamheid in de bouw, bezoek het Sapphire Balconies duurzaamheidsportal.

Geplaatst in Blogs
28 aug. 2024