Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

Hybrid Blue, het pak dat bijdraagt aan het verminderen van de CO2 uitstoot

Met meer dan zestig jaar ervaring in Suit tailoring zijn The Makers erin geslaagd om met Hybrid Blue #001 een pak te ontwikkelen dat actief en duurzaam woon-werkverkeer stimuleert. Hiermee bieden zij een Duurzaam en Innovatief antwoord op de eisen van de moderne Business Commuter.

Waterafstotend, Elastisch, Ademend en voorzien van slimme oplossingen voor de Smart Phone. Door toepassing van de nieuwste technieken en het gebruik van maisbladeren bij het ontwikkelen van de stof, hebben The Makers het meest duurzame Commuter Suit ontwikkeld.

De oplossing voor de Urban professional die van A naar B reist, op de fiets, in de EV of per trein. Met een uitneembare kraag bestand tegen alle weersinvloeden, zonder in te leveren op comfort en stijl.

Door de speciale eigenschappen van het Hybrid Blue pak kan het worden opgenomen in een fietsstimulering programma en daarmee een bijdrage leveren aan het terugdringen van de CO2 footprint. Wat interessant kan zijn in het kader van het ontwerpbesluit “CO2-reductie werk gebonden personen mobiliteit”, dat de komende zomer in werking treedt.

Geplaatst in Blogs
1 jan. 2024